Pressemeddelelse

AutoMester Tinglev bliver AutoMester E+: Arbejder for en mere klimavenlig branche.

Centralt i den sønderjyske stationsby Tinglev holder AutoMester Tinglev til, der siden 2000 har været en del af landets største værkstedskæde, AutoMester. At værkstedet den 1. juni 2023 fik sit E+ betyder blandt andet, at værkstedet har den grønne omstilling for øje og nu også servicer el- og hybridbiler.

Siden 1997 har Flemming Christensen, der oprindeligt er uddannet lastbilmekaniker, været værkstedsejer i Tinglev. De mange års erfaring har ikke taget passionen fra ham: Flemming går glad på arbejde hver dag og holder meget af det, han laver. Derfor er det også vigtigt for ham at fremtidssikre sit værksted og sørge for at følge med tiden - ikke kun for sig selv og sine tre ansatte, men også for kundernes skyld. Værkstedsejeren glæder sig derfor over, at værkstedet i Tinglev blev en del af AutoMester E+ per 1. juni.

“Kundernes tillid betyder meget, og det er altafgørende at kunne følge med tiden og imødekomme deres behov – også de kunder, der har el- og hybridbiler. For de fleste er bilen jo den næststørste investering efter huset, og derfor betyder det meget, at vi nu som E+ værksted blandt andet kan tilbyde et års E+ vejhjælp ved service og en favorabel batteriforsikring,” fortæller værkstedsejeren Flemming Christensen, der har arbejdet i autobranchen i snart 40 år.

Speederen i bund på den grønne omstilling
I 23 år har Flemming Christensens værksted været en del af AutoMester-kæden, der består af knap 400 værksteder og mere end 1100 dedikerede mekanikere. 1. juni i år tog han del i AutoMester E+ konceptet, hvilket bl.a. betyder, at han kan skilte med E+ ydelser som service og reparation af el- og hybridbiler, E+ vejhjælp og vejledning om grønnere kørsel.

Udover de mange E+ ydelser medfører det at være en del af AutoMester E+ også et samarbejde med landsorganisationen Plant et Træ. Et koncept, som både kunder og værksted har taget godt imod:

“Samarbejdet indebærer, at hver gang en kunde får foretaget et serviceeftersyn, giver vi et bidrag til Plant et Træ i Danmark. Det svarer til, at der kan plantes et træ for hvert serviceeftersyn, der udføres på et AutoMester E+ værksted,” forklarer Flemming Christensen og fortsætter:

“Det er jo en rigtig fin måde at være med til at reducere CO2-aftrykket til stor gavn for alle. Og det er blot en af mange klimavenlige tiltag, vi er glade for at bidrage til her på værkstedet,” siger han.

AutoMester E+ har takket været deres mange kunder allerede været med til at plante fire skove i Danmark. Det er indtil videre blevet til en på Sjælland og tre i Jylland.

Om AutoMester E+
Miljøet lider, og bilerne har en del af skylden. Mens bilproducenterne arbejder på højtryk for at udvikle nye og mere CO2-neutrale løsninger, vil AutoMester som Danmarks største værkstedskæde gerne gå forrest i at passe bedre på jorden. Derfor lancerede AutoMester i 2019 konceptet under navnet AutoMester E+, der handler om at gøre hverdagen lettere for deres kunder og samtidig sikre grøn omstilling og servicering af fremtidens el- og hybridbiler.

Det grønne E+ står blandt andet for el- og hybridbiler, e-handel og energibevidsthed. Foruden service og reparation af el- og hybridbiler tilbyder AutoMester E+ blandt andet også online booking, service- og reparationsaftaler, vejledning omkring grønnere kørsel, samt miljøforbedringer på benzin- og dieselbiler, el- og hybridbiler og har en ladestander.

Telefon & Mail

74 64 44 01

info@automester-tinglev.dk

Kontakt

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder